fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Ai intrat în lumea transporturilor? Principalele avantaje ale închirierii de camioane Scania

Ai intrat în lumea transporturilor? Principalele avantaje ale închirierii de camioane Scania

Afacerea ta în domeniul transporturilor îți poate aduce rezultate excepționale când iei cele mai bune decizii. Știm că procesul decizional nu este întotdeauna cel mai ușor, însă venim în ajutorul tău pentru a-l simplifica. Flota ta este, poate, cel mai important aspect al afacerii tale. Când decizi să o mărești, ai mai multe opțiuni. Astăzi vom vorbi despre acestea și avantajele pe care le ai dacă închiriezi camioane Scania sau un cap tractor Scania

Când ești la începutul drumului tău antreprenorial, fiecare decizie stă la baza conturării afacerii tale; dacă va deveni sau nu profitabilă. Sunt multe suișuri și coborâșuri când vine vorba despre lumea transporturilor. Mai mult decât atât, există numeroase aspecte care diferă față de orice altă afacere. 

Articolul acesta este pentru tine, dacă îți dorești succesul garantat și abia ai început o afacere în domeniul transporturilor. Câteva alegeri inteligente pe care le faci pot schimba cursul afacerii tale în bine. Citește în continuare pentru a afla tot ce trebuie să știi despre închirierea unor camioane Scania și ce beneficii îți aduce un cap tractor Scania pentru afacerea ta. 

Cumperi sau închiriezi camioane Scania? 

Una dintre întrebările pe care toți antreprenorii și le pun, indiferent dacă sunt la început de drum sau nu, este dacă să cumpere sau să închirieze camioane Scania. Regele șoselelor, Scania, oferă multe beneficii atât șoferilor, cât și antreprenorilor. De aceea, este printre primele opțiuni ale acestora când vine vorba de mărirea flotei. 

Întrebarea la care poate te-ai gândit și tu își are un răspuns chiar simplu. Depinde de ce îți dorești pentru afacerea ta. Când cumperi camioane Scania, procesul de achiziționare va fi, poate, mai îndelungat. 

Trebuie să alegi foarte bine care camioane Scania sunt mai bune pentru afacerea ta. În schimb, când închiriezi camioane Scania vei decide mult mai ușor. Nu spunem să alegi pripit, dar alegerea este mai ușoară pentru că vei avea camionul doar pentru o perioadă limitată de timp. 

Și atunci, de ce să închiriezi camioane Scania? Poate te gândești că este mai profitabil să cumperi câteva camioane, care la final de zi vor fi parte din flota ta. Camionul tău, responsabilitatea ta. Poate fi o alegere bună pentru că nu trebuie să îți faci atât de multe griji legate de el, pe care le-ai putea avea dacă închiriezi camioane Scania. Dar, odată cumpărat, camionul rămâne în flota ta și trebuie să te asiguri că funcționează optim. 

Cu siguranță nu vei avea probleme când alegi camioane Scania pentru flota ta. Chiar și atunci când cumperi camioane Scania rulate, acestea sunt verificate temeinic la fel ca cele noi, înainte să intre în posesia ta. Dar, să revenim la închirierea lor. Care sunt beneficiile pe care le ai? 

Iată principalele avantaje ale închirierii de camioane

În primul rând, când închiriezi camioane Scania poți schimba periodic modelele pe care le folosești pentru afacerea ta. Este extraordinar să ai mereu cele mai performante modele de camioane sau cel mai bun cap tractor Scania. Însă, pentru a putea obține acest lucru, este necesar să investești sume considerabile. Când cumperi camioane Scania, achizițiile atât de mari pot să nu fie benefice afacerii tale. 

Un avantaj important pe care închirierea de camioane Scania îl are este gestionarea finanțelor afacerii tale într-o manieră mai profitabilă. Afacerea ta, ca oricare alta, este un proces economic care implică anumite cheltuieli ce vor influența profitul tău. Pentru a genera un venit convenabil, conform așteptărilor tale, fiecare decizie privind investirea banilor afacerii tale contează. 

De ce să cumperi, când poți închiria camioane Scania pe o perioadă de 2 sau 3 ani cu o rată lunară fixă? În plus, închirierea unor camioane Scania vine la pachet cu câteva beneficii care nu există în cazul cumpărării lor:

  1. Ai o asigurare personalizată Scania (CASCO și RCA)
  2. Extrariscurile, precum încărcarea, descărcarea, ancorarea mărfii, sunt acoperite
  3. Beneficiezi de un program de service bine organizat
  4. Beneficiezi gratuit de asistență tehnică 24 din 24, oriunde în Europa

Ce opțiuni ai pentru închiriere camioane Scania? 

Dacă ai decis să închiriezi camioane Scania, trebuie să știi că serviciul Scania Rental îți va oferi toate beneficiile de care discutam mai sus. Acest serviciu va ușura modalitatea prin care accepți noi provocări. 

Îți vei putea mări flota și implicit veniturile, în timp ce ai controlul complet, fără alte investiții considerabile. Scania Rental este un serviciu all-inclusive, ceea ce înseamnă că vei avea parte de întreg suportul echipei Scania la nivel internațional. 

Ce beneficii îți aduce un cap tractor Scania pentru afacerea ta?

O afacere în lumea transporturilor diferă destul de mult față de restul afacerilor. În primul rând, angajații tăi nu au un program fix, de luni până vineri, de la 9 la 5. Din start, afacerea ta este mult mai dinamică decât celelalte de pe piață. În acest caz, trebuie să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă. 

Dacă o afacere obișnuită are un sediu al birourilor unde se află toți angajații, tu ai o flotă de camioane Scania care reprezintă sediul tău, mobil. Iar adevărul este că, aceasta este frumusețea în domeniul transporturilor. Dinamismul acestei afaceri este ceea ce îi atrage pe mulți antreprenori. Dar ce legătură are acest aspect cu un cap tractor Scania?

Imaginează-ți angajații unei companii lucrând la birourile lor. Acum gândește-te la angajații tăi. Vezi diferența? Toți lucrează, dar o fac diferit. Un cap tractor Scania este biroul angajaților tăi. De aceea, ai nevoie să le oferi cele mai bune condiții pentru ca aceștia să-și desfășoare activitatea în cel mai optim mod posibil. Cum faci acest lucru? Alegând un cap tractor Scania, sau mai multe, pentru afacerea ta. 

Beneficiile care vin la pachet cu un cap tractor Scania sunt multiple:

  • un cap tractor Scania oferă ergonomie șoferilor 
  • vizibilitatea de la volanul unui cap tractor Scania este excelentă
  • sistemul automat de schimbarea vitezelor se adaptează constant la drum
  • cabina dintr-un cap tractor Scania oferă confortul necesar fiecărui șofer 

Cu aceste beneficii, pe care un cap tractor Scania le are, rezultatele satisfăcătoare vor apărea numaidecât. Secretul este să ai grijă de angajații tăi oferindu-le cele mai bune condiții de muncă. Când conduc camioane Scania, aceștia beneficiază de aceleași avantaje care te-au convins pe tine să alegi oferta Scania. 

Când șoferii tăi conduc un cap tractor Scania, cursele lungi nu vor mai părea atât de lungi, iar cele scurte cu siguranță vor fi prea scurte. Șoferii din întreaga lume apreciază caracteristicile unui cap tractor Scania. 

Pentru numeroși șoferi și antreprenori, oferta de camioane Scania a reprezentat opțiunea numărul 1 când vine vorba de mărirea flotei. Fie că închiriezi sau cumperi, vei găsi exact ce ai nevoie pe Camioane.Scania.ro. Descoperă cea mai bună ofertă pentru afacerea ta!

Compară