fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Camioane leasing Scania: cum achiziționezi vehicule rulate la aceeași calitate, însă la un preț mai avantajos?

Camioane leasing Scania: cum achiziționezi vehicule rulate la aceeași calitate, însă la un preț mai avantajos?

Dacă ești în căutarea unei oferte de leasing camioane care să te ajute să depășești concurența, trebuie să arunci o privire atentă la oferta Scania de camioane leasing. Punem la dispoziție o ofertă variată de camioane rulate de calitate la un preț mai bun și le susținem cu serviciile noastre de asistență de clasă mondială.

Indiferent dacă ești în căutarea unor vehicule rulate care să îți întregească flota sau te interesează oferta de camioane leasing pentru viitor, poți cauta rapid ofertele noastre auto și vei găsi o variantă potrivită pentru nevoile afacerii tale.

Te invităm să rămâi alături de noi și să descoperi cum poți accesa rapid ofertele de finanțare leasing camioane Scania pentru tipurile de vehicule dorite. Urmează să discutăm în detaliu despre avans, tipurile de leasing camioane și forma în care pot fi ele accesate (pentru camioane rulate și pentru camioane noi), cât și despre avantajele utile oferite de Scania la oferta de camioane leasing pentru vehiculele rulate.

Leasing camioane Scania — care sunt opțiunile tale de finanțare?

leasing operational leasing financiar avans leasing camioane

Ești în căutarea unei oferte de camioane pentru flota afacerii tale? Leasingul poate fi o opțiune excelentă pentru întreprinderile care trebuie să își actualizeze periodic flota sau pentru cele care sunt la început de drum.

Indiferent că îți dorești camioane leasing rulate sau vehicule noi, oferta Scania propune modalități de finanțare leasing camioane potrivite fiecărui tip de business. Continuă să citești pentru a afla rapid ce opțiuni ai când vine vorba de leasing camioane Scania.

Pentru început, Scania propune 3 tipuri de finanțare pentru achiziționarea de camioane cu plata unui avans stabilit la semnarea contractului. Dintre acestea, transportatorii auto au de ales între leasing camioane rulate și leasing camioane noi, sub forma unui leasing financiar și leasing operațional.

În plus, Scania oferă și o a treia metodă de finanțare cu avans la semnarea contractului prin intermediul opțiunii Scania Credit. Urmează să detaliem fiecare dintre serviciile de finanțare în rândurile ce urmează, tocmai pentru a-ți face o idee despre ce opțiuni ai când dorești să achiziționezi camioane leasing de la Scania.

Camioane leasing financiar

leasing Scania avantaje utile leasing camioane rapid

Finanțarea prin leasing este o modalitate excelentă de a obține camionul de care ai nevoie fără a fi nevoit să depui un avans mare. Cu opțiunea de leasing financiar Scania, ai oportunitatea de a achiziționa camioane leasing atât noi, cât și rulate, la final de contract să devii proprietarul acestora și să dispui, de asemenea, de asigurare Scania.

Principalul avantaj din seria de beneficii utile ale achiziționării de camioane leasing financiar este acela că poți opta atât pentru camioane leasing noi, cât și pentru camioane leasing rulate, iar acestea devin activele afacerii tale la terminarea contractului.

Mai mult decât atât, dispui de o dobândă fixă pe toată perioada contractuală și ți se stabilește un plan de plată flexibil, cu plăți lunare efectuate din venitul de exploatare și compensate din profitul impozabil. În plus, ratele vor fi facturate și achitate în euro, tocmai pentru a evita pierderile la schimbul valutar.

Camioane leasing operațional

avans leasing camioane leasing camioane

O altă modalitate prin care poți beneficia de camioane leasing la Scania este prin accesarea unui leasing operațional, însă acesta este disponibil exclusiv pentru camioanele noi. Pentru gama de vehicule rulate Scania vei beneficia de finanțare doar prin intermediul unui leasing financiar.

Cu toate acestea, dacă îți dorești să achiziționezi camioane leasing noi, oferta de leasing operațional este o opțiune populară pentru afacerile care transportă diferite bunuri, dar nu doresc să aibă grija de a deține și de a întreține propria flotă de vehicule.

Semnarea unui contract de leasing operațional cu Scania îți oferă toate avantajele camioanelor în leasing de la Scania, însă fără angajamentul pe termen lung de a le întreține. Altfel spus, în urma unui avans achitat la semnarea contractului de leasing operațional vei subînchiria vehiculele dorite de la dealerul auto Scania, cu mențiunea că la finalul contractului, camioanele sau capul tractor închiriat va reveni automat în posesia Scania.

Avantajele utile de care dispui în urma încheierii unui leasing operațional se referă la posibilitatea de a face plăți lunare fixe din venitul de exploatare, care pot fi compensate din profiturile impozabile. În plus, nu există niciun risc legat de valoarea reziduală la sfârșitul contractului și vei avea certitudinea că vehiculele pe care le-ai închiriat prin leasing operațional sunt acoperite de polița de asigurare cuprinzătoare Scania.

Finanțare Scania Credit

Diferit de cele două modalități de finanțare prin leasing, Scania Credit propune o formă cu totul diferită de finanțare pentru achiziționarea de autocamioane noi și rulate. Prin intermediul acestui tip de finanțare intri in posesia camionului tău încă din prima zi.

Diferit de cele două tipuri de finanțare prin leasing, în cazul finanțării Scania Credit, camioanele sunt folosite ca garanție, însă tot ca în cazul formelor de leasing, împrumutul este plătit în rate. Printre avantajele acestei forme de finanțare se numără o rată fixă a dobânzii pe toată perioada de finanțare, camioanele devin un activ în bilanț și dispui de amortizarea optimizată a acestora.

Camioane leasing — ce tip de finanțare se potrivește cel mai bine afacerii tale?

Tipul de finanțare depinde în mare parte de modalitatea în care vrei să te bucuri de flota ta în viitor, cât și de caracteristicile vehiculelor care o vor alcătui. Prin urmare, dacă îți dorești să achiziționezi camioane leasing dispui de două tipuri diferite de finanțare: leasing financiar și leasing operațional.

Totuși, aceste două forme de leasing diferă din punctul de vedere al avantajelor oferite și a disponibilității. Prin urmare, oferta de leasing financiar este disponibilă atât pentru vehiculele noi, cât și pentru cele rulate, însă finanțarea prin leasing operațional (care propune închirierea vehiculelor) nu este disponibilă pentru camioanele second-hand.

Din acest motiv, dacă îți dorești exclusiv camioane leasing rulate, atunci vei putea opta doar pentru tipul de finanțare leasing financiar. Pe de altă parte, dacă totuși varianta camioanelor rulate îți surâde mai mult decât a acelora noi, mai poți opta și pentru varianta Scania Credit.

Alege camioane leasing Scania la prețuri avantajoase!

Scania oferă o gamă de pachete flexibile de leasing pentru a-ți oferi costuri previzibile și un management al riscului eficient din punct de vedere al costurilor pe tot parcursul ciclului de viață al camioanelor tale.

Indiferent dacă ești în căutarea unui leasing pe termen scurt sau pe termen lung, Scania are o soluție care să susțină demersul afacerii tale. Cu un leasing camioane, poți obține camionul de care ai nevoie fără să îți faci griji cu privire la costurile inițiale sau la întreținere. Contacteză-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de leasing camioane!

Compară