fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Camioane Rulate Scania – soluție pentru micii investitori

Camioane Rulate Scania – soluție pentru micii investitori

Întreprinderile mici care se bazează pe transportul rutier de marfă beneficiază de numeroase avantaje investind în vehicule comerciale proprii. Alternativa, anume închirierea flotelor altora, poate fi costisitoare și, mai cu seamă, nu este benefică pentru o afacere mică care își dorește creșterea. Deținerea chiar și a unui cap tractor second hand este un pas crucial în a deveni independent și de succes. 

Procesul de achiziționare al unui vehicul comercial nu este complex, dar este diferit de achiziționarea unei mașini pentru uz personal. Dacă ești antreprenor și intenționezi să îți alcătuiești sau să îți mărești flota, citește în continuare articolul și vei afla de ce oferta de camioane rulate Scania este o soluție profitabilă pentru succesul micilor investitori.

Camioane rulate Scania, un alt standard de performanță

Dacă alegi să îți mărești flota cu un camion Scania și să cumperi cap tractor second hand vei obține o mulțime de beneficii, întrucât Scania propune oferte avantajoase pentru afaceriști, dar bineînțeles și pentru șoferii care conduc aceste camioane. Camioanele și tractoarele au o mulțime de avantaje pentru șofer. 

Sustenabilitate prin reducerea amprentei de carbon

Pe lângă designul de excepție care încadrează aceste camioane rulate Scania într-o clasă proprie, faptul că necesită mai puțin combustibil ar fi un alt avantaj ofertant pentru micii investitori. Mai puțin combustibil se traduce într-o întreținere economică mai facilă a acestor camioane. În plus, grija față de mediu reprezintă un efort conștient pentru reducerea amprentei de carbon, datorită emisiilor reduse ale acestor camioane rulate Scania.

Cumperi camioane rulate Scania cu oferta de leasing financiar

A cumpăra prin leasing reprezintă o variantă facilă pentru firmele de transport, întrucât pot obține echipamente fără costurile inițiale și constrângerile de credit ale proprietății. În plus, această variantă de finanțare oferă mai multă flexibilitate a creditului, indiferent dacă vrei să închiriezi un cap tractor second hand sau un camion rulat, ori să le cumperi pentru mărirea flotei tale.

Scania Credit propune o ofertă de leasing pentru finanțarea camioanelor rulate și pentru orice cap tractor second hand, devenind din ce în ce mai atrăgătoare pentru patronii și șoferii din industria transporturilor.

Pachetul de leasing financiar include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP la care sunt acoperite costurile în funcție de nevoile afacerii tale. Pentru un avans de la 5%, profiți de valoare reziduală de la 0% la 10%, o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și o dobândă mică și fixă de 3,5%!

Posibilitatea de configurare personalizată pe modelul de business

Proprietățile menționate mai sus ale acestor camioane rulate Scania sunt suficient de motivante pentru ca un șofer inteligent să le cumpere. Cu toate acestea, cea mai admirabilă și specială caracteristică a acestor vehicule este că modelele lor pot fi configurate conform cerințelor afacerii tale, făcând din Scania un brand care oferă fiabilitate.

Așadar, când vine vorba despre camioane rulate Scania, există câte un model pentru fiecare nevoie de afaceri pe care ai putea-o avea, întrucât sunt disponibile într-o varietate de modele clasificate în următoarele 5 serii: R, P, G, S și L destinate diferitelor tipuri de trafic.

Trafic regional

Special concepută pentru traficul regional este seria P, datorită cabinei versatile care oferă un nivel de intrare mai scăzut decât seriile G și R. Seria P este folosită și la lucrările de distribuție utilizate în traficul regional de construcții, întrucât fiind vehicule ușoare, facilitează navigarea.

Trafic urban

Potrivite pentru traficul urban sunt camioanele din seria L. Datorită poziției scăzute a cabinei, este, de asemenea, mai puțin probabil să nu vezi obstacolele traficul urban aglomerat din jurul tău. Cu toate acestea, și seria P poate fi folosită și pentru călătorii urbane.

Călătorii pe distanțe lungi

Afacerea ta se bazează pe transporturile pe distanțe lungi? Atunci este mai bine să cumperi camioane rulate Scania din seria S. Această serie este echipată standard cu o cabină de dormit și spațiu de depozitare suplimentar. Dar și seriile G și R sunt potrivite pentru distanțe mari. 

Optimizată pentru curse lungi, seria R este disponibilă în aproape 150 de modele. Dar și camioanele din seria G sunt potrivite pentru transporturi lungi și aplicații de construcții. În plus, fiecare camion din seria G are cinci variante de cabină – o cabină scurtă, o cabină de zi și trei traverse.

Mărirea flotei, cumpărarea unui cap tractor second hand sau cumpărarea de camioane rulate Scania reprezintă alegeri pe care le faci spre binele afacerii tale. La Scania nu este vorba doar despre performanță, fiabilitate și economie, ci mai presus de toate despre afacerea ta. Doar prin cunoașterea propriilor nevoie, vei alege pachetul de servicii care te va ajuta să mărești profitabilitatea. 

Compară