fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Camioane Scania: producătorul suedez de vehicule care oferă prioritate afacerilor

Camioane Scania: producătorul suedez de vehicule care oferă prioritate afacerilor

Există puțini producători de vehicule comerciale la fel de axați pe reușita clienților lor și cu atâta istorie precum Scania. Înființată în 1891, Scania furnizează încă de atunci camioane și vehicule de mare tonaj pentru proprietarii de afaceri cu scopul de a le susține operațiunile și profitabilitatea.

Punând accentul pe calitate și durabilitate, Scania a devenit de-a lungul anilor una dintre cele mai de încredere mărci de camioane din industrie. În acest articol, vom discuta despre importanța unor camioane Scania pentru flota unei afaceri profitabile și vom arunca o privire asupra valorilor Scania și a modului în care compania noastră continuă să furnizeze vehicule destinate întreprinderilor din întreaga lume.

Scania: o istorie a camioanelor de mare încredere

istoria Scania cap tractor kilometraj euro 6 vehicule putere camion 2016 2017 2018 2019 euro 5 stoc

„Nu poți construi o afacere pe termen lung care să nu-ți complice viața, decât cu un camion de mare încredere.” - declară fondatorul Transconstruct CO Snagov, Ilie Răduță

În spatele unui vehicul de talia celor produse de Scania se află multă muncă, concentrare și atenție la detalii. Încă de la fondarea companiei, echipele noastre de dezvoltare s-au axat întocmai pe elementele care îl determină pe un manager de transport să își aleagă partenerul de drum: fiabilitate, eficiență, costuri reduse de întreținere și preț bun de revânzare.

Te invităm în continuare să parcurgi o trecere în revistă a tuturor motivelor din spatele alegerii unui partener de drum perfect adaptat condițiilor impuse de traseu, operațiune și tipul de business pentru care a fost ales un cap tractor sau vehicul Scania.

Camioanele Scania: Cutie de viteze Opticruise și cap tractor adaptat nevoilor de drum

Scania 6x2 cutie de viteze remorci transport

Dincolo de un cap tractor și, bineînțeles, un camion complet echipat pentru operațiune, o cutie de viteze concepută pentru nevoile cerute de drum schimbă complet experiența șofatului și cursul unei afaceri îndreptate spre succes.

Cu o cutie de viteze Scania Opticruise, poți conduce cu aplomb pe orice teren și te poți bucura de o manevrabilitate sporită, adaptată inteligent la nevoile tale. Sistemul complet automatizat le oferă șoferilor tot timpul pentru ceea ce știu să facă cel mai bine: să-și concentreze toată atenția la drum.

Cât despre eficiența unui cap tractor și a unui camion complet, te asigurăm că la Scania construim camioane care ajută afacerile să se dezvolte și știm cum să le menținem în bună stare de funcționare, chiar și în momentul în care vorbim despre camioane rulate.

Datorită experienței noastre vaste cu toate tipurile de business, lucrăm îndeaproape și ne concentrăm pe succesul afacerii tale, indiferent de mărimea sa, pentru a-ți oferi camioane Scania prin care să poți obține maximul de performanță pentru fiecare călătorie, menținând în același timp costurile suficient de scăzute chiar și pentru bugete restrânse.

De ce aleg transportatorii camioane Scania ca partener de drum și de afaceri profitabile?

cap tractor vehiculele Scania

Fiecare proprietar din industria transporturilor își dorește eficiență, profitabilitate și costuri de întreținere și mentenanță avantajoase. La Scania oferim tuturor antreprenorilor această posibilitate prin pachetele de servicii și produsele noi și rulate.

Camioanele Scania sunt proiectate să îți ofere siguranța că te afli pe drumul îndreptat spre succesul afacerii tale. Echipa noastră de dezvoltare este direct concentrată spre oferirea unor soluții practice pentru toate tipurile de afaceri, în special pentru afacerea ta.

Fie că alegi vehicule noi sau camioane Scania second hand, ai garanția că ai făcut o alegere excepțională pentru viitorul afacerii tale. Eticheta Scania Approved marchează modalitatea prin care compania noastră elimină riscurile legate de achiziționarea unui vehicul rulat.

Fiecare dintre vehiculele noastre sunt atent examinate înainte de a fi puse spre vânzare, în așa fel încât experiența ta cu un vehicul Scania să fie apropiată de cea a unei achiziții noi. În plus, garanția oferită de Scania asigură o disponibilitate maximă la costuri minime pentru reparația și mentenanța vehiculelor.

Mizăm foarte mult pe experiența fiecărui client, respectiv a fiecărui tip de business. Autocamioanele Scania sunt construite având în vedere fiabilitatea, performanța și economia. Sunt aici pentru ca afacerea ta să rămână profitabilă, iar datorită programului de garanție, asigurăm succesul fiecărei afaceri, indiferent de mărimea flotei sale.

Campania „De ce Scania?” cu referire la vehiculele noi și vehicule second hand

flota Scania cap tractor camion privind flota

La o simplă căutare și cu doar câteva click-uri, poți afla răspunsul acestei întrebări. Însă, suntem de părere că partenerii noștri, cei care continuă să ne aleagă ani la rândul, sunt cu adevărat aceia care fac cinste deplină eforturilor Scania de a oferi soluții viabile și profitabile afacerilor de pretutindeni.

Alegi să cumperi un vehicul Scania second hand din aceleași motive pentru care ai cumpăra unul nou – rezistență, durabilitate și fiabilitate. În plus, acestea vin la un preț accesibil, cu servicii de asistență eficiente, disponibile de fiecare dată atunci când afacerea ta are nevoie.

Am intervievat o serie de manageri și proprietari din industria transporturilor care ne-au ales pe noi ca parteneri de cursă pentru operațiunile afacerilor lor, iar întregul nostru demers a fost acela de a transpune succesul unor mici, medii și chiar mari antreprenori români care și-au îndeplinit visul în care au crezut încă de la înființarea companiei – acela de a fi profitabili.

Companii și transportatori care au ales camioane Scania pentru operațiunile afacerilor lor

La începutul fondării afacerii tale ți-ai setat un scop, acela de a-ți vedea operațiunile profitabile. Indiferent că lucrezi în industria de transporturi rutiere de marfă, construcții sau a agabariticelor, afacerea ta a fost întotdeauna pe primul plan.

Similare cu viziunea ta de business se întâmplă să fie și poveștile partenerilor noștri, care încă de la început (pentru unii dintre ei), ori pe parcursul dezvoltării (pentru alții) au ales Scania ca partener fidel de drum. Te invităm să descoperi câteva dintre cele mai inspiraționale povești de succes ale companiilor cu care suntem bucuroși să lucrăm.

Moldis Car – transporturi agabaritice alături de Scania

cap tractor cutie de viteze leasing vehicule retarder camioanele euro 6

„Sunt multe motive pentru care am decis să aleg Scania pentru afacerea mea. Unul dintre ele a fost reprezentat de motoarele lor puternice și fiabile”, ceea ce le-a făcut perfecte pentru transportul de agabaritice internaționale efectuate de Moldis Car. Economia de combustibil a avut, de asemenea, un aport semnificativ în alegerea lui Doru Moldovan pentru a achiziționa exclusiv Scania pentru flota și succesul afacerii sale.

Dianthus – transport rutier internațional de mărfuri cu un partener pe măsură

cap tractor Scania retarder camion Scania vehicule transport rutier

În programul de achiziții, compania Dianthus a ținut cont de cinci principii, pe care Scania a reușit cu brio să le satisfacă: prețul de achiziție, marcă premium, consum redus, fiabilitate și preț de revânzare.

Dan Niculescu, managerul companiei Dianthus a început programul de achiziție de vehicule Scania pentru întregirea flotei în anul 2016, iar o dată cu acest proces, a ținut cont de principiile companiei care au confirmat valoarea adusă de Scania pentru profitabilitatea afacerii sale.

Serviciile Scania de finanțare leasing pentru achiziționarea de vehicule noi și second hand

Scania camioane constructii romania

În momentul în care pornești un business în industria transporturilor vei avea nevoie de capital, însă este posibil ca gestionarea flotei să poată fi făcută și fără o investiție directă din punct de vedere financiar.

Scania oferă, în acest sens, posibilitatea de achiziționare a camioanelor sale noi sau rulate cu posibilitate de finantare prin leasing financiar (achiziționarea în rate a camionului tău Scania) sau leasing operațional (închirierea camioanelor). Decizia îți aparține în totalitate, în funcție de nevoile pe care le are afacerea ta.

Camion sau cap tractor pentru viitorul afacerii tale? Alege Scania ca partener de cursă lungă!

Vehiculele noastre comerciale sunt construite să reziste în timp, iar acesta este principalul motiv pentru care să iei în considerare achiziția de camioane Scania, fie ele noi sau rulate. Cu o experiență vastă și o lungă istorie în industria de transport, Scania îndeplinește o mulțime de nevoi pentru a garanta succesul afacerii tale.

Compară