fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Camioane second hand: Cât te costă un camion Scania rulat?

Camioane second hand: Cât te costă un camion Scania rulat?

Dacă ești în căutarea unor camioane second hand, s-ar putea să fii interesat să afli mai multe despre costurile pe care le implică camioanele Scania rulate. Scania este, printre altele, un producător de vehicule de mare tonaj bine cunoscut și respectat, intitulat și regele șoselelor. Este un brand cunoscut pentru fiabilitatea și economia mare de combustibil. 

Fie că alegi legendarul motor V8, renumitul motor cu 6 cilindri în linie, sau chiar cel mai recent grup motopropulsor SUPER, pe Scania te vei putea baza întotdeauna pentru performanțe și fiabilitate deosebite. Referitor la camioane second hand, gama extinsă îți oferă opțiuni variate din care să îți alegi camionul potrivit pentru nevoile tale.

De la motorul inferior de 250 CP care urcă până la 620 CP. Toate motoarele Scania sunt standardizate la nivelul de emisii Euro 3, însă, la cerere, Scania poate furniza motoare care îndeplinesc standardele Euro 5 și Euro 6. De ce alegi un cap tractor Scania sau chiar niște camioane Scania rulate? Costurile nu sunt la fel de prietenoase ca pentru mărcile concurente Iveco sau MAN, nu-i așa?

Inovațiile Scania: Noul motor Scania SUPER

scania super

Înainte de a discuta despre posibilitățile pe care Scania le oferă industriei de transport, trebuie să discutăm și despre cea mai recentă inovație adusă de compania suedeză industriei: motorul Scania SUPER. Noul grup motopropulsor Scania este o capodoperă de cunoștințe și determinare. 

Cu motorul său de 13 litri în centru, cu progrese de performanță la nivel mondial în ceea ce privește cutia de viteze și designul șasiului pentru punțile spate, acesta este conceput pentru a oferi o economie de combustibil revoluționară, cu 8% peste gama actuală.

Scania SUPER oferă performanțe superioare în ceea ce privește economia de combustibil și emisiile, precum și o capacitate îmbunătățită de a rezista în condiții anevoioase. Cu gama extinsă a motorului Scania SUPER, cu o putere de până la 560 CP la dispoziție pentru atunci când ai cu adevărat nevoie de forță, Scania devine partenerul de încredere care îți va duce experiența de condus pe un teritoriu încă neexplorat!

Regele șoselelor: Motivele pentru care Scania este alegerea de top a transportatorilor

scania v8

Ești în căutare de camion sau cap tractor pentru afacerea ta? Ai putea arunca o privire asupra beneficiilor pentru care cei mai mulți transportatori aleg și continuă să aleagă Scania. Vehiculele Scania sunt eficiente și puternice, cu rate scăzute de consum de combustibil care pot fi menținute indiferent de tipul de sarcină, raportat la emisiile impuse de orașe. 

Cu opțiunea pentru carburant regenerabil, alegerea unor vehicule Scania pentru afacerea ta ar putea fi cea mai înțeleaptă alegere la momentul actual. Reglementările în vigoare îți vor permite să operezi cu un Scania în orice regiune geografică fără grija, întrucât cele mai recente motoare Scania oferă performanțe de mediu de neegalat!

#1. Camioane second hand: Camioanele Scania sunt concepute pentru medii dificile și solicitante

Configurarea este totul! Fie el camion complet sau cap tractor, dacă alegi Scania vei beneficia de fiabilitatea care te va duce oriunde trebuie să ajungă afacerea ta. Cu un șasiu mai ridicat și cutia de viteze Scania Opticruise off-road, gama de vehicule Scania este robustă și ajustată cu funcții care îmbunătățesc experiența de condus.

#2. Scania oferă service autorizat pentru gamele de camioane second hand și noi

service scania

Un alt motiv care te-ar putea convinge să alegi Scania pentru nevoile afacerii tale ar putea fi ușurința de service, în special cu transmisia. Scania a montat transmisia pe bucșe cu bile și este mult mai simplu să schimbi un ambreiaj într-un camion sau cap tractor Scania prin simpla scădere a arborelui de transmisie, deconectarea unor legături, îndepărtarea șuruburilor care țin transmisia de motor și glisând transmisia în spate, obținând accesul la ansamblul ambreiajului. 

Un mecanic de camion sau cap tractor Scania cu experiență poate schimba cu ușurință un ansamblu de ambreiaj în mai puțin de 1,5 ore. În plus, punctele de lucru Scania sunt extinse pe o rază geografică generoasă, așa că nu ești blocat să alegi un anumit oraș sau regiune pentru a rezolva problemele pe care le întâmpini cu un vehicul cap tractor Scania.

#3. Poți cumpăra orice model Scania în leasing!

Indiferent de anul de fabricație și de ce stare are camionul, Scania propune două modalități utile de leasing prin care un manager de transport sau pasionat poate achiziționa vehiculele Euro 6! Aceste două modalități sunt fie prin leasing operațional, fie prin leasing financiar.

Fiecare modalitate are avantajele sale, însă important este să alegi având în minte felul în care îți dorești să folosești camionul. Dacă vrei ca la finalul contractului de leasing să păstrezi vehiculul, atunci ar fi bine să optezi pentru varianta de leasing financiar. Cu toate acestea, poți încerca și doar să închiriezi camionul Scania și să îți faci treaba cu el, iar apoi să îl dai companiei suedeze înapoi prin leasing operațional.

#4. Versatilitate în alegerea unui cap tractor potrivit afacerii tale

Indiferent de stare – că e nou sau rulat – Scania pune la dispoziție o gamă variată de modele cap tractor din care să alegi cabina potrivită pentru necesitățile afacerii tale și pentru a oferi fiecărui șofer un mediu de lucru mai productiv, fără stres și mult mai sigur. Această opțiune standard îți oferă posibilitatea de a alege cea mai potrivită cabină pentru operațiunea ta. 

Câte un cap tractor Scania pentru orice operațiune a afacerii tale!

Cabina cea mai potrivită pentru operațiunea ta este chiar aici. Alegerea de cap tractor este una dintre cele mai importante aspecte pe care le ai de făcut în momentul în care vrei să cumperi un camion Scania. Compania suedeză pune la dispoziție patru game diferite, cu înălțimi și lungimi care pot fi adaptate pentru a satisface orice nevoie pe care afacerea ta o are.

A. Operațiuni urbane: Cabina Scania Seria P disponibilă în diferite dimensiuni

scania P

Cabina P scurtă și compactă, permite o caroserie pe toată lungimea, care îți maximizează încărcătura. Acest cap tractor este echipat cu un scaun pentru șofer complet reglabil, care asigură confort maxim. Pe de altă parte, cabina de dormit a seriei P dispune de același confort pentru șofer, dar este echipată cu un pat de dimensiuni mari în spatele scaunului șoferului. Această cabină oferă spațiu suplimentar pentru depozitare și odihnă între staționări.

B. Cabina Scania Seria G potrivită pentru operațiuni grele

scania G

La fel ca în cazul unui cap tractor din seria P, seria G propune două tipuri de dimensiuni. Versiunea mai scurtă este ideală pentru construcții solicitante. În timp ce cabina mai lungă permite o versiune cu spațiu de dormitor mai spațios și oferă o cantitate generoasă de spațiu de depozitare, oferindu-ți opțiunea de solicita și pentru paturi supraetajate.

C. Cabina Scania Seria R oferă confort pentru distanțe lungi

scania R

Un cap tractor din seria R propune o cabină luxoasă de ultimă generație care îți oferă spațiul și confortul necesar pentru călătorii pe distanțe lungi. Cabina a fost proiectată pentru a permite șoferului posibilitatea de a se deplasa fără probleme între zona de conducere și cea de dormit în timp ce te afli într-o poziție verticală.

Cabinele R sunt dotate standard cu un pat superior și inferior și au cele mai mari compartimente de depozitare dintre toate modelele și gamele Scania de pe piață. Tocmai de aceea, dacă ești în căutare de camion sau cap tractor potrivite pentru transport pe distanțe lungi, Scania seria R este alegerea perfectă!

D. Cabina Scania Seria S. Un model mai spațios pentru distanțele lungi

scania S

Tot din gama cabinelor spațioase face parte și seria S, însă este concepută pentru un confort desăvârșit al șoferului pe distanțele lungi. Interiorul este mult mai spațios decât la gama precedentă și oferă distanțe excepționale între scaunul șoferului și încărcătură. Este mai mult decât un mijloc de transport, poate fi văzut ca un adevărat stil de viață pentru transportatorul viitorului.

Cât costă un cap tractor Scania Euro 6 și cutie de viteze opticruise?

scania rulat

Am ajuns la partea cea mai intrigantă a acestui articol: costul unui Scania rulat. Te vom scuti de orice suspans deja creat și îți vom spune că un Scania Euro 6, model din 2014, cu retarder și cutie de viteze opticruise pornește de la 34.000 EUR. Prețul afișat este, bineînțeles, cel de pornire, întrucât orice modificare aduci camionului sau unui cap tractor te va costa în plus, însă beneficiile vor amortiza orice cost.

Alege Scania pentru confortul și profitabilitatea afacerii tale!

Dacă ești în căutarea unui camion fiabil care poate face față distanțelor lungi, Scania merită cu siguranță luată în considerare. Cu motoare care ajung până la 620 de cai putere, aceste camioane second hand și noi sunt construite pentru a rezista și a oferi o economie mare de combustibil. Verifică ofertele Scania chiar de astăzi!

Compară