fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Campionul la superlativ, Scania 540 S câștiga principalele teste comparative la care au participat cei mai importanți competitori MAN și Mercedes Benz

Campionul la superlativ, Scania 540 S câștiga principalele teste comparative la care au participat cei mai importanți competitori MAN și Mercedes Benz

Scania câștigă detașat în fața competitorilor la testele comparative 1000 Punkte Test și European Truck Challenge (ETC) organizate în toamna anului trecut. Datele au fost publicate recent, iar camionul Scania 540 S a fost oficial declarat cel mai rapid camion de pe teren, dar și cel mai ușor dintre cele trei participante.

Scania obține cel mai mare scor general la ambele teste, demonstrând că producătorul suedez dispune de camioane cu cel mai mic consum de combustibil, dar care oferă în același timp cea mai mare viteză medie. Clasat ca lider mondial, Scania își evidențiază cu această ocazie eficiența inerentă a transportului rutier de marfă. Clienții beneficiază de rezultate remarcabile la volanul unui Scania și în același timp aduc o contribuție substanțială în lupta împotriva provocării climatice a emisiilor de CO2. 

ETC și 1000 Punkte Test sunt printre cele mai cunoscute teste comparative pentru camioane din lume la care sunt evaluate calitățile legate de cabină, cum ar fi mediul șoferului, confortul din timpul somnului și nivelurile de zgomot, dar și manevrabilitatea, schimbarea vitezelor și funcționalitatea per total a camionului. 

Toți principalii producători europeni de camioane au fost invitați să participe la testele ETC și 1000 Punkte Test. 1000 Punkte Test, organizat de Michael Kern, a avut loc în octombrie 2020, iar pentru acesta au participat Scania 540 S, MAN TGX 18.510 BLS și Mercedes Actros 1853 LS. Iar la testul ETC, organizat de Hans-Jürgen Wildhage din noiembrie 2020, au participat DAF XF 530, Scania 540 S, MAN TGX 18.510 BLS și Mercedes Actros 1853 LS. 

Pentru ca rezultatele să fie concludente, camioanele au fost conduse mai mult de 300 km pe diferite tipuri de drumuri publice, fiind dotate cu echipamente calibrate de măsurare a combustibilului pentru a confirma consumul real cu cea mai mare precizie. Fiecare aspect a avut apoi un scor care se adaugă la rezultatul final al fiecărui camion. Mai multe detalii despre test regasiti aici

Scania România are plăcerea de a vă anunța că începând de pe 5 mai Campionul beneficiază de o campanie promoțională imbatabilă.

Campionul vine la pachet cu:

Contract de Întreținere și Driver Training inclus 36 de luni

Leasing Financiar Dobândă de doar 2.9% și Avans 10%*

*oferta este supusă unor termene si condiții

 

Pentru informații suplimentare:

Telefon: +40 726 191 125

E-mail: sales@scania.ro

 

Despre Scania

Scania este un important producător suedez cu sediul în Södertälje, care produce vehiculele comerciale - în special camioane de mare tonaj, camioane și autobuze. De asemenea, produce motoare diesel pentru vehicule grele, precum și aplicații maritime și industriale generale.

Scania a fost înființată în 1911 prin fuziunea Vabis cu sediul în Södertälje și cu Maskinfabriks-aktiebolaget Scania din Malmö. Din 1912, compania a fost relocată din nou la Södertälje după fuziune. Astăzi, Scania are unități de producție în Suedia, Franța, Țările de Jos, Thailanda, China, India, Argentina, Brazilia, Polonia, Rusia și Finlanda. În plus, există fabrici de asamblare în zece țări din Africa, Asia și Europa. Companiile de organizare și finanțare a vânzărilor și serviciilor Scania sunt prezente la nivel mondial.

Compară