fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Căutați un cap tractor leasing? Avem soluția!

Căutați un cap tractor leasing? Avem soluția!

Atunci când conduceți o afacere în domeniul transporturilor, deținerea unei flote de camioane bine pusa la punct, este extrem de importantă. Dacă vă gândiți să achiziționați autovehicule noi, un cap tractor leasing rulat, poate reprezenta o soluție foarte avantajoasă, în special dacă privim costurile pe care le implică achiziționarea unui cap tractor nou. Dacă sunteți în căutarea unui cap tractor leasing, posibilitățile de alegere sunt nenumărate.

Un prim aspect extrem de important, se referă la faptul că, clienții au oportunitatea de a alege un model care să fie pe măsura bugetului. De asemenea, este mult mai ușor să faceți o alegere în funcție de anul de fabricație și numărul de km. 

Unde găsiți un cap tractor leasing?

Camioane.Scania.ro este alegerea profesioniștilor care doresc să se dezvolte în domeniul transporturilor și să se bucure de o afacere de succes, în special dacă discutăm despre camioane prin leasing. Calitatea unui cap tractor pe care dumneavoastră îl puteți achiziționa, ocupă întotdeauna o prioritate. O firmă se poate clădi ușor dacă știți să alegeți să colaborați cu partenerii corespunzători. 

Camioane.Scania.ro oferă modalități avantajoase pentru achiziționarea unui cap tractor! 

Achiziționarea unui cap tractor prin leasing, reprezintă o modalitate foarte des întâlnită printre cei care sunt la conducerea unui business în domeniul transporturilor și este o modalitate la care apelează atât persoanele fizice, cât și firmele. În ceea ce privește modalitățile prin care puteți cumpără un cap tractor de la Camioane.Scania.ro, discutăm despre:

  • Leasing financiar - este forma de leasing cea mai des întâlnită și este o formă de finanțare care se poate aseamănă cu un credit bancar. Clientul are posibilitatea de a își achiziționa un cap tractor sau cu camion prin intermediul unui împrumut, pe care îl rambursează apoi în rate. Pe perioada contractului, proprietarul respectivului autovehicul sau vehicul este firma de leasing, urmând ca abia la finalul contractului, clientul să devină proprietar cu acte în regulă. Riscurile și beneficiile aferente dreptului de proprietate trec însă asupra utilizatorului încă din momentul semnării contractului. Cel mai important avantaj al acestui tip de leasing, se referă la faptul că, clientul nu este supus unei presiuni mari din punct de vedere financiar, și își va putea duce la bun sfârșit toate sarcinile pentru care s-a angajat prin firma sa de transporturi.

  • Leasing operațional - este o formă de leasing ceva mai puțin utilizată, dar care prezintă o serie de avantaje. Acest tip de contract se aseamănă mai degrabă cu unul de închiriere. De aceea, rata lunară despre care putem spune că este o chirie, nu se va calcula ținând cont de o rată a dobânzii, așa cum se întâmplă în cazul unor credite, ci în funcție de gradul de depreciere al autovehiculului, pe perioada contractului și de marja de profit a companiei de leasing. În cazul leasingului operațional, clientul nu va deveni proprietarul mașinii la finalul contractului. Dacă dorește să cumpere mașina, el va trebui să negocieze un preț la expirarea contractului cu firma de leasing, precum în cazul achiziționării direct de pe piață second-hand. Este de menționat și faptul că, în acest cost lunar intra orice cheltuială de care ar avea nevoie mașina - vizite la service, schimbare de cauciucuri, asigurare sau ITP. 

În funcție de nevoile pe care le aveți dar și de posibilități, vă punem la dispoziție oferte foarte avantajoase, indiferent că veți dori să achiziționați un cap tractor cu banii jos, ori doriți să apelați la serviciile de leasing financiar sau leasing operațional. 

Indiferent că sunteți în căutarea unui cap tractor Scania, Man, Daf, Volvo, Mercedes, Kogel sau Renault ori Iveco și așa mai departe, puteți găsi cea mai bună și avantajoasă soluție. Indiferent ce marcă de cap tractor veți alege, veți avea garanția achiziționării unui cap tractor verficat, care dispune de carte service și atestare pentru numărul de km, dar mai ales, care este disponibilă la un preț corect al pieței. 

Cu alte cuvinte, este recomandat să alegeți un cap tractor marcat cu eticheta Scania Approved, pentru a vă bucura de toată siguranța de care aveți nevoie. În acest fel, este eliminat riscul achiziționării unui vehicul rulat prin verificarea atentă și aprecierea de către tehnicienii Scania. Toate aceste lucruri sunt posibile datorită faptului că, se dorește ca experiența achiziționării unui cap tractor second hand să fie cât mai aproape de experiența de cumpărare a unui camion nou.

Descoperiți oferta noastră unde vă sunt puse la dispoziție toate detaliile de care aveți nevoie, și cu siguranță aici puteți găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră și ale afacerii pe care o conduceți. Simplu, rapid și  la numai un click distanță!

Compară