fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Ce trebuie să știe un șofer de camion la început de drum despre camioanele SH?

Ce trebuie să știe un șofer de camion la început de drum despre camioanele SH?

Te-ai hotărât să îți începi afacerea sau chiar cariera în industria transportului și vrei să cumperi un camion rulat, dar nu știi de unde să începi? Șoferii de camioane sunt o parte esențială a industriei de transport, transportând mărfuri și materii prime către locații de vânzare cu amănuntul, centre de distribuție și depozite. A deveni șofer de camion îți va oferi acces la o sursă constantă de venit și libertate.

Dacă faci parte din categoria celor care preferă să lucreze într-un mediu de lucru imprevizibil, atunci acest articol este potrivit pentru tine. Citește în continuare și vei afla tot ce trebuie să știi ca șofer de camion la început de drum: avantajele camioanelor rulate, oferta de camioane rulate Scania și ce cap de tractor Scania poți alege din selecția ofertantă pusă la dispoziție.

Avantajele camionelor rulate 

1.Prețuri accesibile

Dacă ești la început de drum, achiziționarea unui camion chiar din showroom poate fi o investiție mult prea mare în primă înstanță. Așa încât, cei mai mulți indivizi optează pentru camioane rulate pentru rentabilitate și investiția inițială redusă.

Valoarea unui camion scade odată ce a fost folosit de ceva timp și, cu aceasta, scade și costul de achiziție. Deci, dacă trebuie să te încadrezi într-un anumit buget, a cumpăra un camion rulat pare să fie cea mai bună opțiune pentru tine. 

Cumpărarea unui camion deja rulat este o modalitate ideală de a-ți moderniza flota și de a economisi în același timp banii pe care ești pregătit să îi investești în cariera ta. Prețurile de pornire ale camioanelor rulate sunt rezonabile și pot fi mai mici de jumătate din prețul actualelor modele. În acest fel, vei putea face economii suplimentare și îți vei achiziționa dimensiunea de care ai nevoie în business-ul tău. 

2.Eviți deprecierea inițială

Pe lângă achiziționarea unui camion la un preț evident mai mic, cumpărarea unui camion rulat îți va permite să eviți acea depreciere inițială prin care trece orice nou camion la prima vânzare. Cel mai important este să aștepți câțiva ani modelul dorit. Acesta se va deprecia, iar tu îl vei putea cumpăra la un preț mult mai mic decât cel inițial. Trebuie doar să aștepți și vei fi surprins cât de mulți bani sunt economisiți din prețul de achiziție. 

Indiferent de cât de calitativ și de scump ar putea fi un camion nou, prețul său se va deprecia semnificativ numai după câțiva ani de utilizare. Altfel spus, a vinde unui camion nou achiziționat înseamnă să pierzi o sumă considerabilă de bani, întrucât dintre toate costurile, amortizarea, o măsură a vitezei cu care un vehicul își pierde valoarea, rămâne cel mai mare cost de proprietate. Camioanele noi se depreciază de obicei în minutul în care părăsești showroom-ul. Până la vârsta de un an, camionul a pierdut aproape o treime din valoarea inițială.

Acesta nu este cazul camioanelor uzate. Poți revinde un camion uzat la aproape același preț pe care l-ai cumpărat. Acesta fiind și unul dintre cele mai importante motive pentru achiziționarea unui camion second-hand.

3.Varietate de modele din care să alegi

Dacă alegi să cumperi second-hand, vei găsi o mai mare varietate de modele disponibile, nu doar de prețuri. Nu te încântă aspectul unui camion, capacitatea sau fiabilitatea unora din cele mai noi modele de camioane prezente pe piață? Atunci, explorează numeroase modele din ani diferiți și alege unul din multele modele de camioane rulate Scania!

Cumpărarea unui camion second-hand direct de la Scania îți va permite să ai acces la servicii excelente, întrucât camioanele rulate Scania, la fel ca cele noi sunt construite pentru a rezista, astfel încât vei beneficia în continuare de aceleași performanțe puternice și fiabile pe care le poți obține  cu un camion nou.

Scania oferă un spectru larg de opțiuni în ce privește vehiculele de transport de cursă lungă, distribuție, construcție și mai multe vehicule specializate. Ai șansa să găsești oferta potrivită nevoilor business-ului tău, deoarece orice cap de tractor Scania ai alege vei avea garanția calității excepționale. 

Nu ești încă decis că alegerea potrivită nevoilor tale ar fi un camion second hand? Dacă alegi camioane rulate Scania plătești un avans de 5%, primești aprobarea în doar 24 ore și ai posibilitate de returnare oricând pe durata contractului, după primele 12 luni în cazul în care nu ești mulțumit!

Capul de tractor Scania

Pleacă de la premisa că îți vei petrece cea mai mare parte a timpului la volan. De aceea, sentimentul de siguranță trebuie să fie primordială atunci când alegi capul de tractor potrivit. Specificațiile tehnice ale oricărui cap de tractor Scania din gamele R, G și P îți oferă certitudinea că oricând pe durata cursei ești în siguranță!

Un alt factor important atunci când alegi capul de tractor potrivit este să te orientezi spre un preț cât mai avantajos buzunarului tău, însă care să se învârtă în jurul sumei de 25.000 euro. Există și variante la un preț mai mic pe piață, însă acele asunt extrem de uzate și, cel mai probabil, necesită sume mari investite în reparație. Alege orice cap de tractor Scania din gamele R, G și P la prețuri avantajoase, începând de la 24.000 euro!

Compară