fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Scania camioane rulate – cel mai bun raport între calitate și preț

Scania camioane rulate - cel mai bun raport între calitate și preț

Nu degeaba brandul Scania este supranumit regele șoselelor. Camioanele Scania sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune camioane din lume, poate chiar cele mai bune. Oferta Scania camioane rulate este, probabil, cea mai fiabilă pe care o vei găsi. 

Așa că, dacă ești în căutare de cap tractor second hand sau, chiar vânezi de ceva timp oferte de vanzari camioane second hand la diverși comercianți competitori, te invităm să faci cunoștință cu calitatea la prețuri competitive pe care oferta Scania camioane rulate o pune la bătaie.

Oferta Scania camioane rulate reprezintă modalitatea ideală pentru ca firmele de transporturi să își poată săvârși cursele în condiții optime și eficiente. Camioanele Scania sunt echipate cu motoare extrem de puternice și transmisie perfectă, adaptată la viața de drum.

Există atât de multe motive pentru care Scania este alegerea evidentă în materie de achiziție și vanzari camioane second hand, dar și pentru ofertele de cap tractor second hand. Însă, pentru a descoperi valoarea adăugată pentru afacerea ta din punct de vedere logistic atunci când cumperi cap tractor second hand sau te uiți la ofertele Scania camioane rulate, rămâi alături de noi și citește în continuare articolul.

Scania camioane rulate – o nouă modalitate de a săvârși curse indiferent de distanță

Fie că este vorba de transport internațional pe distanțe lungi, curse pe distanțe scurte sau de utilizare pe șantierele de construcții; există întotdeauna un camion Scania potrivit pentru nevoile afacerii tale. Poți oricând să accesezi oferta Scania camioane rulate și să descoperi ofertele de cap tractor second hand intrând pe camioane.scania.ro, platforma de vanzari camioane second hand.

De ce să alegi oferta Scania camioane rulate?

Sunt atâtea motive pentru care camioanele Scania sunt varianta potrivită pentru afacerea ta, indiferent de specificul pe care business-ul tău îl are. Urmează să îți prezentăm avantaje competitive pentru care ofertele de cap tractor second hand Scania sau Scania camioane rulate sunt variante optime. De la costuri mici de întreținere, sisteme de siguranță urbană și până la modalitățile de finanțare inedite.

Ergonomie și confort cu oferta Scania camioane rulate

Indiferent că alegi cap tractor second hand Scania sau un camion, vehiculele suedeze sunt concepute să asigure cel mai bun mediu posibil de condus, întrucât acestea au fost supuse multiplelor generații de proiectare care au perfecționat ergonomia, aerodinamica și fiabilitatea camioanelor Scania.

Proiectate pentru măreție, oferta Scania camioane rulate pune la dispoziție vehicule care pot fi conduse de oricine. Spunem acest lucru, fiindcă reglajele oferite de cabina de lucru a camioanelor Scania oferă posibilitatea șoferilor de a găsi exact poziția corectă și confortabilă pentru a conduce ore în șir pe traseul prestabilit.

În plus, fiecare manevră se poate face cu vârful degetelor, iar în ceea ce privește vizibilitatea oferită de cabinele de lucru, scurta mișcare a capului este suficientă cât să asigure unghiurile perfecte pentru a mapa întreaga zonă din jurul vehiculului.

Economia de combustibil asigurată de testele riguroase de aerodinamică

Întreaga ofertă Scania camioane rulate trece prin aceleași teste de performanță la care sunt supuse camioanele noi. Așa încât, pentru a beneficia de performanțe aerodinamice optime, fiecare echipament exterior al camioanelor Scania alături de fiecare linie curbă și suprafață este testat în tunelul de vânt.

Alege oferta Scania camioane rulate și ai parte de două modalități inedite de finanțare

Poate că nu poți achiziționa cu banii jos un cap tractor second hand sau oricare alt vehicul din oferta Scania camioane rulate. Totuși, compania suedeză s-a gândit la toate când vine vorba de camioanele lor și propun două modalități prin care poți achiziționa camioane rulate Scania.

Leasing financiar

Scania Credit propune o ofertă de leasing pentru finanțarea camioanelor rulate și pentru orice cap tractor second hand, devenind din ce în ce mai atrăgătoare pentru patronii și șoferii din industria transporturilor.

Pachetul de leasing financiar include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP la care sunt acoperite costurile în funcție de nevoile afacerii tale. Pentru un avans de la 5%, profiți de valoare reziduală de la 0% la 10%, o perioadă de finanțare cuprinsă între 1 și 5 ani și o dobândă mică și fixă de 3,5%!

Leasing operațional 

Pe de altă parte, poate vrei doar să închiriezi camioane rulate Scania. Motiv pentru care, serviciile de leasing operațional oferă soluții flexibile de finanțare pentru închirierea camioanelor și servicii de asigurare personalizate în funcție de nevoile partenerilor. Pachetul chiriei include asigurările CASCO Scania Insurance și VABIS GAP ce sunt, bineînțeles, personalizate în funcție de nevoile afacerii tale. 

Scania România pune la dispoziție costuri previzibile și face posibilă gestionarea riscurilor pe întreaga durată de funcționare a vehiculului. Pentru un avans de 1-3 rate, primești o perioadă de finanțare cuprinsă între 12 și 48 luni pentru vehiculele cu an de fabricație începând cu 2014. 

Scania camioane rulate premium pentru afaceri profitabile

Camioanele Scania sunt construite pentru a menține afacerile profitabile. Acestea sunt proiectate pentru a oferi performanță, fiabilitate și economie în orice aplicație. Orice vehicul Scania – fie el cap tractor second hand sau chiar camioane rulate – a fost atent evaluat și apreciat de tehnicienii Scania, la fel precum camioanele noi și primește eticheta Scania Approved.

Scania camioane rulate – sustenabilitate și performanță

Grija față de mediu, dar și față de propriul buzunar, reprezintă avantaje pe care orice șofer trebuie să le ia în calcul atunci când alege să cumpere camioane second hand. Oferta Scania camioane rulate nu oferă doar design excepțional, ci și posibilitatea ca șoferii să își poată întreține economic și facil achizițiile. 

Regele șoselelor necesită mai puțin combustibil, care se traduce printr-o întreținere economică mai facilă a camioanelor. În plus, mai puțin combustibil înseamnă și o reducere a emisiilor de carbon, ceea ce face din oferta Scania camioane rulate niște vehicule prietenoase cu mediul.

Cumpărarea unui cap tractor second hand sau cumpărarea de vehicule complete prin oferta Scania  camioane rulate reprezintă alegerea înțeleaptă pe care o poți face pentru binele afacerii tale. La Scania nu este vorba doar despre performanță, fiabilitate și economie, ci mai presus de toate despre afacerea ta. Doar prin cunoașterea propriilor nevoie, vei alege pachetul de servicii care te va ajuta să mărești profitabilitatea.

Compară