fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Scania și campania Take Charge

Scania și campania Take Charge

Scania este o companie demnă de secolul 21. Gigantul producător de autocamioane recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor a realizat că viitorul este electric. Într-adevăr, se prevede că în viitor absolut toate formele de transport vor fi electrice. Iar pentru o lume mult mai sustenabilă, multe din ele vor trebui să fie așa. Nu doar datorită cererii crescute de sustenabilitate de către clienții individuali, dar și din cauza restricțiilor guvernelor și orașelor. Astfel încât, infrastructura alimentării electrice crește, iar bateriile devin mai eficiente, mai ușoare și mai ieftine, gama electrică și capacitatea  se va extinde în continuare.

Acesta este un mare pas pentru Scania, care anunță pentru prima oară o întreagă linie electrică. O linie care nu constă doar din camioane sau autobuze, ci din ambele. Un mare motiv pentru asta este pentru că electrificarea industriei transporturilor ține de mai mult decât electrificarea vehiculelor individuale. Este la fel de dependentă de infrastructură și decizii politice precum este de cercetare, dezvoltare și inginerie.

Battery Electric Truck (BEV)

Camionul cu baterie electrică permite operarea 100% fără emisii în 100% din timp, ceea ce poate fi nu doar o cerere în multe orașe foarte curând – dar pe măsură ce lumea noastră țintește către un viitor sustenabil este din ce în ce mai comun ca o astfel de tehnologie să fie necesară pentru a asigura contracte noi. Iar transporturile (din cadrul orașelor) care nu fac mult zgomot și au zero emisii nu sunt necesare doar pentru a livra bunuri în magazine, ci și pentru a salubriza orașul, a construi noi clădiri și a menține infrastructura.

Puterea

Grupul de propulsie electrică oferă o putere substanțială și un cuplu instant. Cu o rază de acțiune de până la 250 de km cu o singură încărcare, poți acoperi atât traseele de distanță scurtă, cât și cele de distanță medie pe putere electrică pură.

Mai mult decât transporturi

Capacitatea de a efectua transporturi 100% “curate” este o cerință din ce în ce mai frecventă pentru a asigura contracte noi, indiferent dacă faceți distribuție de bunuri - sau vă ocupați de colectarea deșeurilor, basculante sau malaxoare de beton. Ca atare, nu este doar o investiție în flota dumneavoastră fizică, ci și în brandul dumneavoastră, în competitivitatea dumneavoastră de pe piață și mai ales în viitorul dumneavoastră (și al planetei și comunității în care locuiți).

Cu adevărat sustenabil

Scania planifică pe termen lung ca să se asigure că bateriile lor pot fi refolosite sau reciclate în viitor. Împreună cu partenerii lor în energie și infrastructură, pot extinde acele contacte ție ca să te poată ajuta să stabilești parteneriate, oferindu-ți nu doar propria soluție de încărcare perfect adaptată pentru operațiunile tale, ci și cu contracte pentru energie electrică regenerabilă și curată.

Plug-in Hybrid Truck (PHEV)

Camionul Scania Plug-in Hibrid preia punctele forte atât ale propulsorului electric, cât și al tradiționalului propulsor, pentru a vă oferi un vehicul care poate funcționa fără emisii atunci când este necesar, păstrând în același timp raza extinsă de acțiune când rulează pe HVO sau Biodiesel.

Operare flexibilă

Oferă beneficiile unei funcționări silențioase și fără emisii pentru distribuția și transportul urban, dar cu flexibilitatea unui camion cu motor cu combustie. Asta înseamnă că poate fi cea mai viabilă metodă de a începe electrificarea flotei tale!

Utilizare Extinsă

Din ce în ce mai multe orașe anunță reglementări stricte privind emisiile și zgomotul. Un camion hibrid nu numai că vă va permite să vă continuați treaba, dar vă poate chiar permite să vă extindeți transporturile în livrări pe timp de noapte cu trafic redus, mai multe spații libere de parcări și transport mai eficient în general.

Încărcare rapidă

Grupul de propulsie hibrid de la Scania oferă o rază electrică de până la 60 de km și folosește atât încărcare regenerativă cât și externă. Încarcă la o capacitate de 80% în doar 35 de minute, ceea ce înseamnă că o parte substanțială a rutelor de distribuție urbane poate funcționa complet electric prin încărcarea oportună în timpul încărcării și descărcării.

Înfățișare

Vizual, nu este o diferență majoră între această nouă gamă de autocamioane și o Scania original. Când cumperi un produs electric de la Scania, ar trebui să te aștepți la fiecare parte din ceea ce asociezi cu brandul Scania – inginerie, design și calitate. Faptul că are un motor electric nu schimbă deloc aerodinamica sau ergonomia cabinei.

Singura diferență vizuală este albastrul electric de pe grila din față și portiere, pentru a le oferi o înfățișare pur… electrică.

Așa că ce mai aștepți? Electrifică-ți flota acum!

Compară