fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Vanzari camioane second hand – Caută oferta potrivită pentru tine!

Vanzari camioane second hand - Caută oferta potrivită pentru tine!

Când discutăm despre afacerile din domeniul transporturilor, facem referire în principal la seria de decizii pe care antreprenorii le ia constant pentru a-și îmbunătății serviciile oferite și a-și duce afacerea la un alt nivel.

Operațiunile de vanzari camioane second hand oferită de către dealeri auto autorizați oferă antreprenorilor posibilitatea de a-și mări flota de camioane. Citește articolul de mai jos și află mai multe despre posibilitatea de a achiziționa camioane second hand și care sunt beneficiile acestora. Pe camioane.scania.ro găsești gamă variată de camioane rulate.

Camioane de vanzare: de ce să cumperi camioane second hand

rapid vanzari camioane second hand anunturi camioane second hand camioane Scania

Înainte de a lua decizia de a cumpăra camioane noi sau camioane second hand, trebuie să te asiguri că această acțiune te ajută să îți dezvolți afacerea. Trebuie să te asiguri că fiecare investiție pe care o vei face în achiziționarea de camioane îți va aduce venituri ulterior.

Pentru început ai tendința de a opta pentru achiziționarea de camioane noi pentru flota ta. Însă, nu exclude nici opțiunea de a cumpăra camioane rulate. Poate că unul nou va necesita reparații după o perioadă mai lungă de utilizare, însă și camioanele rulate pot avea acest beneficiu. Este foarte important să analizezi anumiți factori înainte de a cumpăra un camion second hand. Camioanele rulate Scania pot avea, în principiu, aceleași caracteristici ca și cele noi.

Vanzari camioane second hand: avantaje camioane rulate

camioane rulate oferte favorite camioane rulate

  • Principalul avantaj al camioanelor rulate este pretul mai mic. Dacă ești în căutare de camioane rulate, alege oferta de preț cea mai avantajoasă pentru tine din cele disponibile pe piață. Analizează și ofertele de finanțare pe care dealerii auto le oferă. Fie ca ești la început de drum sau nu, achiziționarea unui camion rulat presupune un efort financiar. Nu toți antreprenorii au posibilitatea de a achiziționa camioane cu bani cash.
  • Gamă variată de camioane rulate. În cazul camioanelor rulate, există pe piață o gamă mai mare de anunțuri, cu specificații diferite, kilometraj diferit și chiar intervale de preț variate pentru acestea.
  • Întreținerea camioanelor - modul în care camioanele au fost întreținute în perioada în care au fost folosite. Istoricul de service al camioanelor rulate Scania ofera informatii importante despre planul de mentatenta utilizat, despre reparatiile si interventiile facute, cat si despre ce piese au fost schimbate si la ce interval. Astfel, ai siguranta unei investitii sigure.

Caută anunțuri de la dealeri auto și găsește oferta de camioane second hand potrivită

Studiază cu atenție fiecare ofertă de pe piață. Ce tipuri de camioane sunt necesare pentru tipul tău de afacere și care sunt prețurile pentru camioane rulate comparativ cu cele noi. Salvează-le pe cele favorite și află mai multe informații despre caracteristicile, starea de funcționare, istoricul camioanelor și prețul acestora. Prețul camioanelor rulate variază în funcție de numărul de kilometrii, uzură etc.

camioane rulate anunturi camioane second hand

Toate camioanele Scania verificate sunt marcate cu eticheta Scania Approved. Alege camioane marcate cu eticheta Scania Approved pentru siguranța de care ai nevoie. Eliminăm riscul cumpărării unui vehicul rulat prin verificarea atentă de către tehnicienii Scania.

Poți opta pentru achiziționarea de camioane rulate Scania deoarece pot avea aceleași caracteristici ca și camioanele Scania noi: rezistență, durabilitate și fiabilitate și costuri de exploatare reduse.

Vanzari camioane second hand: la ce să fii atent când cumperi second hand?

Kilometraj 
Durata de viață a unui vehicul este determinată de cât de mult a fost utilizat, pe ce distanțe și în ce condiții de trafic și de mediu. În funcție de numărul de kilometri parcurși de un vehicul, îți poți da seama de uzuara acestuia, precum și de durata de viață rămasă pentru o utilizare optimă.
Dotări

Fiecare camion are dotări specifice mediului în care acesta a fost sau este utilizat. Este foarte important să ții cont și de norma de poluare. Actuala normă de poluare este acum Euro 6 (euro VI). Se așteaptă ca Norma de poluare Euro 7 să intre în vigoare până în anul 2025.

Uzură

Analizează dotările și caracteristicile camionului pe care intenționezi să îl cumperi. De asemenea, tine cont de istoricul de service,  astfel încât să stii la ce te sa te astepti in urmatoarea perioada de utilizare. Evită să achiziționezi camioane de la persoane neautorizate, care pot vinde camioane cu probleme majore.

Tine cont de toți acești factori înainte de a achiziționa camioane second hand.

Prețul de achiziție

Fiecare afacere are un buget disponibil pentru extinderea flotei. Având la baza bugetul stabilit, poți opta pentru camioane rulate, fiind mult mai accesibile decât camioanele noi. În funcție de nevoile afacerii tale optează pentru camioane rulate Scania. Scopul camioanelor rulate Scania este acela de a menține afacerile profitabile.

Ce opțiuni ai când vrei sa achiziționezi camioane second hand Scania?

camioane rulate Scania camioane.scania.ro

Dacă optezi pentru achiziționarea de camioane rulate Scania, o poți face prin Leasing Financiar.

Iată câteva avantaje - Leasing Financiar:

  • vehiculul devine un activ în bilanţul contabil;
  • plan flexibil de plăți;
  • plăţi lunare efectuate din venitul de exploatare şi compensare din profiturile impozabile;
  • dobândă fixă pe toată perioada de finanțare;
  • ratele lunare se pot factura în euro, pentru a evita pierderi din schimbul valutar.

În funcție de nevoile existente și de posibilități, punem la dispoziție oferte foarte avantajoase.

În plus, garanția Scania te urmează oriunde ai merge. Programul de reparații și întreținere Scania oferă un pachet complet de asistență.

Compară