fbpx

Autentifică-te

Login

Ai uitat parola?


Vanzari camioane second hand: o soluție de încredere pentru nevoile flotei tale de transport

Vanzari camioane second hand: o soluție de încredere pentru nevoile flotei tale de transport

Ești în căutarea un camion de încredere? Vehiculele Scania depun un efort considerabil pentru a îndeplini această misiune pentru tine și afacerea ta. Datorită testelor periodice și a îmbunătățirilor aduse de inginerii noștri, vehiculele noastre ajută companii din întreaga lume să livreze încărcătura la timp și într-un mod cât mai eficient posibil.

Cu ani de experiență în industrie, Scania oferă clienților săi vehicule de calitate superioară. Gama largă de modele disponibile facilitează găsirea unui vehicul de vânzare care să îndeplinească cerințele fiecărei companii. Când vine vorba de cap tractor second hand de vanzare, Scania are multe de oferit. 

Clienții Scania știu că pot participa la vânzări de camioane noi, cât și la vanzari camioane second hand atunci când vine vorba de regele șoselelor. Iar forma în care este preferat contractul de vânzare ține tot de alegerile clientului! Fie că îți dorești să cumperi cap tractor second hand de vanzare cu banii jos ori prin leasing financiar, este alegerea ta. În plus, ai și opțiunea leasingului operațional, prin care poți închiria orice camion rulat Scania dorești.

Ești curios să afli ce autovehicul Scania este potrivit pentru afacerea ta? Citește în continuare acest articol și urmează să descoperi principalele argumente pentru care un camion sau cap tractor second hand de vanzare s-ar putea să fie varianta potrivită pentru tine și afacerea ta. Ne-am propus să discutăm astăzi despre rentabilitatea autovehiculelor Scania și despre felul în care te pot ajuta să îți atingi obiectivele în businessul tău.

Vanzari camioane second hand. De ce să alegi Scania?

Vanzari-camioane-second-hand

Scania R 770 V8 8x4 rear-steer Highline wood chip transport

Când stai în spatele volanului în timp ce scanezi orizontul din fața ta simți, cu siguranță, un sentiment palpitant. Și încărcătura pe care o porți este o oportunitate pentru alții de a simți la fel. Dar, oricât de idilic pare acest lucru, afacerea ta este mai presus de atât. Din moment ce operezi într-o industrie care necesită o înaltă calitate din toate punctele de vedere – de la consumul de combustibil la impactul climatic, ai nevoie de parteneri pe măsură alături.

Din fericire, camioanele și serviciile Scania sunt adaptate pentru singura afacere care contează. A ta! Cu celebrul sistem modular, noi îți oferim atât un camion personalizat, cât și un posibil partener de afaceri gata să lucreze pentru ca tu să îți crești veniturile. Important, însă, este să îți alegi partenerul în funcție de încărcătura și traseele pe care le-ai prestabilit, întrucât fiecare tip de afacere necesită servicii distinctive.

Pentru a satisface dorința generală a clienților noștri, noi ne-am orientat spre fabricarea camioanelor dure și fiabile. Cu un preț accesibil și o economie excelentă de combustibil, cumpărarea unui cap tractor second hand de vanzare sau a unui camion rulat pot reprezenta opțiuni rentabile pentru afacerea ta! 

Toate vehiculele Scania sunt concepute pentru a face față condițiilor dificile, în special camioanele de construcții! Sunt durabile și potrivite pentru locuri de muncă mai provocatoare, acolo unde terenul este accidentat și cere un aliat pe măsură. Există o mulțime de camioane Scania second-hand disponibile pe camioane și remorci.

Urmează să discutăm în rândurile viitoare despre câteva dintre cele mai importante aspecte pe care autovehiculele Scania le prezintă drept avantaj competitiv în fața celorlați jucători. Fie că urmărești cele mai accesibile vanzari camioane second hand ori îți dorești să achiziționezi o basculantă sau un cap tractor second hand de vanzare, la Scania totul este posibil pentru ca afacerea ta să înflorească chiar sub ochii tăi!

Preia conducerea afacerii tale și asigură-ți încasările cu partenerul potrivit alături!

Vanzari-camioane-second-hand

Scania R 770 V8 8x4 rear-steer Highline wood chip transport

Într-o industrie în care fiecare minut îți poate afecta rezultatele, nu îți poți permite să stai pe loc. Orice abatere de la programul tău te poate încetini în atingerea rezultatelor pe care le urmărești. Tocmai de aceea, considerăm că este de datoria noastră să te ajutăm să îți maximizați timpul de funcționare și rămânem la îndemână în cazul în care ai nevoie de asistența Scania, deoarece camionul tău aparține drumului. 

De la o lună la alta încărcătura pe care o transporți devine din ce în ce mai grea și constant îți dorești să o mărești, tocmai pentru ca afacerea ta să rămână pe drumul cel bun. Pentru a reuși și a prelua conducerea, trebuie să îți optimizezi și să îți adaptezi partenerul de drum. Trebuie să te asiguri că are toate testările la zi și că îți poți permite să pleci la drum cu el, fără să ai surprize neplăcute.

Indiferent că este un camion sau un cap tractor second hand de vanzare, pentru a-ți maximiza rezultatele trebuie să alegi un partener care să te reprezinte. Fiecare alegere pe care o faci, oricât de mică ar părea, poate consolida la final rezultatul dorit de tine – mai multe încasări. Și am fi încântați să te ajutăm să alegi cât mai înțelept. 

Familia Scania. Cum ne dăm seama de ce servicii ai nevoie după ce faci o achiziție de la noi?

Fiecare cap tractor second hand de vanzare sau camion sunt utilizate în mod diferit și modul în care sunt utilizate diferă și în timp. Din acest motiv, autovehiculele Scania sunt întreținute individual. Noul nostru standard pentru contractele de întreținere utilizează datele vehiculului de la șofer pentru a analiza când este necesar un serviciu și exact ce necesită service. 

În plus, înlocuirea preventivă a componentelor strategice, cum ar fi alternatoarele și bateriile, poate fi adăugată la o rată lunară. Acest lucru ne permite să fim proactivi în ceea ce privește planificarea și administrarea vehiculului tău, ceea ce îți permite și ție, la rândul său, să te concentrezi asupra a ceea ce contează de fapt – afacerea ta și operațiunile de transport.

Sperăm că informațiile de mai sus vor fi suficiente pentru a-ți câștiga încrederea și a te determina să iei telefonul sau să ne faci o vizită în showroom! Abia așteptăm să vedem cum te putem ajuta și să ne ocupăm de ceea ce facem cel mai bine – să creăm o soluție personalizată, cu date și cifre concrete despre cum să reducem costurile și să creștem veniturile afacerii tale. 

Descoperă chiar acum oferta de vanzari camioane second hand intrând pe camioane.scania.ro și alege partenerul potrivit afacerii tale. Și, ca să fii și mai sigur, poți oricând să iei legătura cu echipa noastră de vânzări, pentru a discuta pe larg oferta disponibilă pentru tine și afacerea ta.

Compară